Info & Prijzen

Van Brunschot Studios biedt verschillende pakketten voor een stop-motion film. De pakketten zijn onderverdeeld in Basic, Regular, Premium en Excellent. De prijzen van de pakketten zijn een indicatie. Uiteraard zijn er meer mogelijkheden en verschillende stop-motion technieken beschikbaar. Een stop-motion film kan geproduceerd worden als onder andere een bedrijfsfilm, commercial, promotiefilm, instructiefilm, maar ook als andere videoproducties. De prijzen zijn exclusief BTW. Eventuele revisies kunnen per fase worden bewerkt.


Basic

Regular

Bij het pakket Basic wordt er een stop-motion video tot 30 seconden lang voor je gemaakt. Met dit pakket maak je je boodschap helder en to-the-point. Dit is al mogelijk vanaf slechts €649. Bij het pakket Regular wordt er een stijlvolle stop-motion video tot 60 seconden lang voor je gemaakt. Alle benodigde onderdelen voor een doelgerichte video inclusief voice-over en fraaie special effects zijn inbegrepen bij dit pakket.

Premium

Excellent

Bij het pakket Premium wordt er een uitstekende stop-motion video voor je geproduceerd. Je video bevat het beste set design, professionele voice-over en special effects. Daarnaast wordt je video gemaakt tot drie minuten lang in Ultra HD resolutie voor de beste kwaliteit. Met het pakket Excellent wordt je stop-motion video helemaal op maat gemaakt naar al je wensen. Je wordt in het gehele proces meegenomen tot aan de perfecte stop-motion video.
Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend gesprek.
info@vanbrunschot.net | Apeldoorn, Nederland
© Van Brunschot Studios 2018 | Privacy Statement | KvK-nummer: 71613307 | BTW-nummer: NL21994951B01 |