Info & Werkwijze

Een stop-motion video kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan een promotiefilm, commercial, instructiefilm en social media. Het is ook mogelijk je eigen product in de video te weergeven. Ik denk vanaf het begin met je mee om je stop-motion video helemaal op maat te maken naar al je wensen. Je wordt in het gehele proces meegenomen tot aan de perfecte stop-motion video.

In het eerste gratis consult bespreken we wat je wensen zijn. Vervolgens maak ik een script en storyboard zodat je een goed beeld krijgt hoe de stop-motion video eruit komt te zien. Daarna wordt het design gemaakt en uitgewerkt in een mooie animatie. Tenslotte wordt de animatie in elkaar gezet en worden er geluidseffecten, eventuele voice-over en muziek toegevoegd. Tijdens het proces zijn eventuele aanpassingen natuurlijk mogelijk.

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend gesprek.

Over Van Brunschot Studios

Van Brunschot Studios is gespecialiseerd in het produceren van stop-motion animatiefilms. In februari 2005 is het maken van stop-motion films als hobby begonnen, maar uiteindelijk is het idee ontstaan om de passie voor stop-motion ook aan anderen aan te bieden. Zo is Van Brunschot Studios ontstaan. Ik voldoe graag aan je wensen en denk met je mee om zo goed mogelijk een doelgerichte video voor je te maken.

info@vanbrunschot.net | Breda, Nederland
© Van Brunschot Studios | Privacy Statement | KvK-nummer: 71613307 | BTW-nummer: NL21994951B01